Velká cena cestovního ruchu - 1. místo!

Poosmé byly v Brně na veletrzích GO & Regiontour 2015 oceněny výjimečné a vysoce kvalitní počiny v oblasti cestovního ruchu a potřetí v řadě byly oceněny ubytovací služby PilsnerGolf Resortu v Hořehledech, tentokrát fantastickým prvním místem!

V rámci kategorie Nejlepší golfový balíček jsme dokázali porazit všechny konkurenty, když porota hodnotila zejména atraktivnost nabídky či kumulaci služeb (jako je ubytování, počet a cena green fee, nabídky pro nehrající doprovod apod.).

Tímto chceme poděkovat porotě a především všem našim návštěvníkům, kteří nás neustále motivují ke zlepšování našich služeb.

Hotel Pod Kokšínem má svůj Romantický balíček v nabídce již tři roky. V rámci tohoto pobytového balíčku je mimo neomezené golfové hry nebo tréninkových lekcí i naprosto jedinečná romantická tříchodová večeře přímo na 7. odpališti golfového hřiště. Takový zážitek žádné jiné golfové hřiště v republice nenabízí!

Loňské léto bylo velmi štědré na počasí a tak strávníků na hřišti bylo opravdu hodně. Pod článkem najdete fotografie několika z nich a při jejich prohlížení můžete přemýšlet, jak vám osobně by chutnal v kulisách golfového hřiště takový tataráček s topinkami, caprese, cheesecake nebo vepřová panenka se sýrovou omáčkou. To vše přivezené až ke stolu golfovou buginou, podávané společně s lahví vychlazeného sektu.

Pokud golf nehrajete a přesto máte o podobný zážitek zájem, neváhejte nám napsat nebo zavolat, uděláme vám nabídku přímo na míru.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:

Hotel "Pod Kokšínem"
Hořehledy 35
335 61 Spálené Poříčí

Vyberte si balíček








    crossmenumenu-circlecross-circle